18 Eylül 2012 Salı

meb oyun dakikası


meb oyun dakikası Orta yaş, daha sonra daha önce düşünce - 55 yaşında başlar, araştırma göstermektedir. Ve İngiliz görmüyorum kendilerini yaşlı onlar 70, 50-plus yaşında 1.000 uk yetişkin anketin hafifçe hareket ettirme kadar aşk öğrenmek için meb oyun dakikası eğitim Web diyor. Önceki çalışmalar, 36 orta yaş erken başlangıç pinpointed. Araştırma, nüfusun yaş, yeni kesme noktaları çizilmiş olması göstermektedir.

Ulusal resmi verilere göre artık 16s altında sayısından daha fazla yetişkin üzerinde 65 vardır. 10 Üzerinden yedi erken 50-anket için meb oyun dakikası kendilerini yaşlı olarak tanımlanan, hangi algılanan yaşam süresini başlatmak için yaş ortalaması 54 yıl, 347 gün eski oldu.

Ancak, büyükçe bir azınlık, yaklaşık beş, orta yaş sonra 60 yaşına kadar başlamadı düşündüm. Ama neredeyse beş (% 19) orta yaş olmak akıl yerine bir şey belirli bir yaşta başlayan bir devlet olduğunu söyledi.
meb oyun
Araştırma, orta yaş biter düşünce hangi yaşta paneli de istedi. Ortalama 69 yaşındaki ve 277 gün geldi. Bu orta yaş 14 yaşındaki şimdi yayılma göstermektedir ve gider ötesinde hükümetin Devlet emeklilik yaşı 66 planlanmış. Son araştırma yardım nasıl Avrupalıların kendilerini meb oyun dakikası seyir yaşında İngiltere'de yaşlılık 62 farklı başlatmaktır algılanır yaş ortalaması bulundu. Orada ama daha az uzlaşma için ortalama 40 ile 52-Yunanistan, İsveç 34 arasında değişen gençler bitti. Ancak bilgi Araştırma Love in kendi 20s yetişkin kendi yaş grubu yararları hakkında iyimser de bulundu.