12 Aralık 2012 Çarşamba

Webmaster forumu domain hosting ve sunucu tavsiyelerim


Webmaster forumu domain hosting ve sunucu tavsiyelerim

Başkan'ın dördüncü kanser ile ilgili işlem Haziran 2009 tarihinden beri öyleydi.

Hafta sonları, Bay Chavez konuştu muhtemel halefi, konusunda ilk kez onun tercih edilen aday olarak Sayın Maduro adlandırma.

Bir tv adresi Bay 21 Aralık 2012, Cumhurbaşkanının işleminin "karmaşık" ve "tam bir başarı" olarak nitelendirdi.

"Biz karmaşık gerilim ile anlar yaşadım," o, operasyonun altı saatten fazla süren diyerek ekledi.

Caracas ' Başkan Yardımcısı sonra Başkan'ın destekçileri katılmadan Mr Chavez milli marşı şarkı kaydı ile bir grup ile açık bir gece nöbeti açtı.

Mr Chavez'ın çocuk ve torunlarının yanı sıra siyasi Müttefikler, Ulusal Meclis Başkanı Diosdado Cabello ve petrol Bakanı Rafael Ramirez, Havana'da o işlem uygulandı ise Cumhurbaşkanı olmak, Bay Maduro söyledi.

Venezuela Başkanı Cuma günü Küba tedavi kanserle ilgili dönmüştü ama o yine Caracas erken Pazartesi daha ileri tedavi için yaptı.

Hastalık ilk pelvik bir apse Haziran 2011 yılında bir ilk cerrahi sırasında tespit edildi.

Riskleri
Testler pelvik bölgede daha kanserli hücreleri tespit vardı sonra hafta sonu, durumun ciddiyetini Bay Chavez kendini kabul.

"Riskleri vardır. Kim inkar?"Cumartesi günü bir televizyon konuşmasında dedi.

Mr Chavez başarısız sağlığı ve yapılacak yeni seçimler vardı, insanlar Bay Maduro, bir eski otobüs şoförü ve Başkan'ın en yakın danışmanlarından biri için oy gerekir ekledi.

"O tam bir devrimci, rağmen gençliğinde büyük özveri ve iş kapasitesi ile büyük bir deneyim bir adam" Bay Chavez dedi.

Mr Chavez'ın halefi olarak adlı beri ilk konuşmasında, Webmaster forumu domain hosting ve sunucu tavsiyelerim bir Mr Maduro Cumhurbaşkanı teşekkür etti.

"Biz Chavez için sonsuz teşekkür. Biz bu ömür boyu Chavez için sadık, "o, ekleme dedi:"Chavez çocuklarıyız".

Mr Chavez, Cumhurbaşkanı olarak dördüncü dönem için Ekim ayında yeniden, yeni yaptığı altı yıllık dönemde ofiste 10 Ocak'ta başlayacak kaynaklanmaktadır.

Cumhurbaşkanı gerekir Anayasa Birleşik Devletleri onun döneminin ilk dört yıl içinde ofis bırakın, bir seçim sonra 30 gün içinde yapılması gerekir. Eğer sadece miscarried ve bebeğinizin kayıp bilgi Hastanesi olmak hayal. Ama aynı zamanda eğer bir koğuş nerede kadın işgücü ve dünya girerek yaşam ile duyabiliyorum üzerinde tutulan.