29 Ekim 2015 Perşembe

Galatasaray Eskişehirspor



Bugünün E-kağıt haftalık el ilanları Kuponlar ölüm ilanları yarışmalar Herald olaylar ödeme hesabı mobil Per, 29 Ekim 2015
Bulutlu, sis, yağmur
Halifax
15 ° COvercast, sis, yağmur abone giriş kayıt

Galatasaray Eskişehirspor Maçı https://eskisehirsporkayserisporcanliizle.wordpress.com/2015/10/29/galatasaray-eskisehirspor-canli-mac-izle-justintv-ligtv/ canlı izle
ADTECH GmbH (Master varsayılan)
Şampiyonlar Ligi: Real Madrid, PSG oynamak golsüz Beraberlik için
ASSOCIATED PRESS
21 Ekim 2015-10:29 pm Yayınlandı
Paylaşım hizmetleri facebookShare twitterShare linkedinShare redditShare emailShare printMore üzerinde üzerinde üzerinde üzerinde üzerinde paylaş

Galatasaray'nın Lukas Podolski, doğru Benfica Nicolas Gaitan önünde topla Şampiyonlar Ligi C grubu futbol maçında Benfica arasında Galatasaray Türk Telekom Arena Stadyumu, Istanbul, Türkiye, Çarşamba günü çalışır. (AP)
Galatasaray'nın Lukas Podolski, doğru Benfica Nicolas Gaitan önünde topla Şampiyonlar Ligi C grubu futbol maçında Benfica arasında Galatasaray Türk Telekom Arena Stadyumu, Istanbul, Türkiye, Çarşamba günü çalışır. (AP)
MADRID (AP)-Cristiano Ronaldo ve Zlatan Ibrahimovic Paris Saint-Germain olarak mücadele etti ve Görgün 0-0 için oynanan Real Madrid Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City Sevilla karşı bir heyecan verici bitirmek bir geç 2-1 zafer kazanmak için bir yol bulundu iken çizin.

Atletico Madrid, Wolfsburg ve Galatasaray Manchester United CSKA Moskova ve Juventus 1-1 berabere golsüz bir eve düzenlenen daha yönetmek couldn't iken kazanılan Borussia Mönchengladbach ile çizmek.

Parc des Princes yüksek profilli maç öncesinde Ronaldo ve Ibrahimovic hakkında konuşmak çok oldu ama oyuncunun bir etki yapıp grup A'da rahat önde kalmak için her bir noktası ile sol takım


"Belki biraz netlik ön yoktu ama biz burada bir noktaya zor bir yerden almış mutlu bırakın," Madrid Kaptan Sergio Ramos dedi.

İşte Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi maçları bakmak:

———

A grubu

Ama iki kazanç her iki önceki grup oyunlarını, Paris Saint-Germain ve Real Madrid Parc des Princes büyük ölçüde steril bir maç üretilen yaptı sonuç yuvarlak her iki takım bir sonraki ilerlemek için iyi konumda.

Madrid ve PSG yedi puan grup sahne yarısına sahip. Üçüncü sırada Malmo anlamsız Shakhtar Donetsk 1-0 evde mağlup ederek üç puan ulaştı.

"Ben düşünüyorum PSG daha daha fazla şansı yarattık, biz maç zor bir takıma karşı kontrollü," Madrid Koç Rafa Benitez dedi.

PSG Madrid'in 16 için karşılaştırıldığında gol sadece dokuz girişimleri ama topa sahip oldu. Yaralı Gareth Bale, Karim Benzema ve James Rodriguez, yokluğunda Benitez büyük ölçüde reshuffled bir takım alan gerekiyordu.

Grubun diğer maç Kaptan Markus Rosenberg bir ilk yarı gol Malmo kazanmak Shakhtar verdi.

Rosenberg Kur Pa Senegal toplanan ve eve Malmö'ın ilk hedef grup aşamasının için 17 dakikada iki ardışık 2-0 yendi PSG ve Madrid için aşağıdaki ateş açtı.

———

B grubu

Anthony Martial erken bir ceza verdim ve Manchester United Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile 1-1 çizmeye geri geldiği gibi ekolayzer attı.

Amerika'nın Avrupa'da mücadeleler devam etti soğuk bir gecede Rusya, Louis van Gaal'ın erkeklerle çok iki kat daha fazla sahip ana bilgisayarlar olarak zevk rağmen oyun için yaratıcılık eksik.

Wolfsburg'ın 2-0 kazanmak PSV Eindhoven gece'nın diğer iki puan önde Amerika ve CSKA, son üç puan üzerinde PSV ile oyun yaprakları Alman ekip grup aşamasının yarı yolda noktada altı puan ile üst grup.

Bas Dost ikinci yarısında ilk dakikadan attı ve Max Kruse 57 Wolfsburg'ın zaferle mühürlü.

———

C grubu

Atletico Madrid, kolayca üç maç altı puanla grubu öne geçme Astana 4-0 mağlup olarak Saul Niguez, Jackson Martinez ve yedek Oliver Torres bir gol attı.

Astana defender Denys Dedechko hemen Vicente Calderon Stadı nda bitiş düdüğünden önce kendi ağ içine topu açıldığında Atletico'nın diğer gol geldi.

2-1 Galatasaray kaybetti, Benfica da altı puan var ama Gol farkı olarak İspanyol Kulübü rotaları. Galatasaray ilk onun zafer ile dört puan geldiðinde winless Astana sadece bir puan ile son sırada kalır.

Lukas Podolski bir ilk yarı kazanan Galatasaray Benfica ile orta saha Nicolas Gaitan ikinci dakikada puanlama açmıştı ve Selçuk Inan ceza ayın 19 unda spot oyundan tesviye sonra attı.

Atletico Kazakistan Astana Benfica hosts Galatasaray Portekiz ise sonraki turda oynamak için alır.

———

D Grubu

Geçen sezonun finalist Juventus kaldı rağmen mat 0-0 grubu üstüne eve Borussia Mönchengladbach ile çizmek.

Dışında bir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder