16 Ekim 2012 Salı

3D Jet Velocity 2 Yarış


3D Jet Velocity 2 Yarış oyununda havada uçan geleceğin arabası olan jet ile özel tasarlanmış bir yol üzerinde rakipleriniz ile mücadele içerisine girip yarışı kazanmaya çalışacaksınız. Jeti kullanırken duvarlara veya yol kenarlarına çarpmamaya dikkat ediniz aksi halde arabanız yavaşlar ve geride kalırsınız. Oyunu oynaması başta zor gibi görünse de oynadıkça alışacağınıza eminim. sağ alttaki Playgame yazısının dolmasını bekleyin, Oyun açılınca Play ile oyuna başlayın,yön tuşları ile sağa sola gidebilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.



Konsey ikinci makine yaz aylarında satın beri çalışanların çift vardiya, gece gündüz çalışıyorlar. Makineleri bir kısmı ile geleneksel yöntemlere göre çok daha az işgücü ve zaman içinde bir yol çukuru onarabilirsiniz. Daha fazla çukurların çok daha hızlı tamir sonucudur.


Meclis üyesi Peter Hardy, planlama ve ulaşım, kabine üyesi şöyle dedi: “biz son iki kış yaÅŸadığınız çukurların çok sayıda sorunu çözmek için baÅŸlangıç jet yamalı performansı ile sevindi. Ama biz hala nasıl genel olmalarını istiyorum yollar almak için gitmek için uzun bir yol.” Avusturyalı pilot Felix Baumgartner’ın atılım uzaydan Pazar izliyor kaçırdı. Onun ölüm meydan okuyan atlama balon kapsül toprak üstündeki 24 km olmuÅŸtu. O bildirildi sesten hızlı ulaÅŸmak için ilk insan oldu — 833.9 mil-jet veya boÅŸluk bir tekne seyahat olmadan. Gazete editörü Scott Angus, o 45 dakika feat ve çekici buldum internette canlı izledim diyor. Bir noktada o düşmüş ve izleyiciler hiç şüphesiz korkulan o hızda diye eleÅŸtirdiÄŸi olurdu ki, tepetaklak “Korkusuz Felix” BaÅŸlatan ayrı.


Aslında biz sayfa 7B Pazartesi günü Baumgartner’ın inanılmaz baÅŸarı hakkında bir hikaye vardı ve bir sonraki sayfada kısa bir uzay mekiÄŸi Endeavor Los Angeles Müzesi ulaÅŸtı söyleyerek vardı ironi bulundu. Çaba onun nihai dinlenme seyirciler ÅŸehrin caddeleri boyunca Hz sayısı 12 millik yolculuk sonra yere yapılan.


Yani kaÅŸifler Baumgartner gibi ABD’nin uzay mekiÄŸi programının kitap kapatıyor bireysel baÅŸarı aynı zamanda yeni boyutlara ulaşıyor. nasa, ancak, astronotların uzaya göndermeye devam sözü verdi ve saÄŸlam bir program araÅŸtırma, teknoloji geliÅŸtirme ve yıllarca sürecek bilimsel araÅŸtırma için planları vardır diyor. Bu para iyi geçirmiÅŸ ya da Amerika’nın liderlik uzay hüzünlü bir geri alma gibi mekik programı zarar görüyor musunuz?


2 Atlas Shrugged Ayn Rand’ın romanının film üçlemesi, döner, ürkütücü, tüyler ürpertici, hayal kırıklığı ve onaylayan tarafından parçasıdır. Ä°ki kez bütçe Part 1 ile Atlas Shrugged Part 2 kapsamında daha geniÅŸ ve daha yakından orijinal kitap yapışır. Ayrıca yeni bir döküm vardır. Çok yüksek beklentileri vardı. Bazı bakımlardan bu baÅŸarılı oldu; diÄŸerlerinde o yoktu.


James Bond gerilim gibi açılıyor, Dagny Taggart (Samantha Mathis) onu özel jet maksimum hızda içinde an kalkışmak-e doÄŸru baÅŸka bir pilotu Colorado daÄŸların üzerinden takip geçiriyor. O film görünür Tema hiddet içinde haykırıyor: “John Galt kimdir?” Dolaylı diÄŸer pilot cevap olmasıdır.


Filmin geri dokuz ay önce ne zaman o kim icat etti, öğrenmek mümkün onu hayal kırıklığı için yanıp söner ve nasıl çalışır, statik elektrik, esasen hiçbir kirliliÄŸi ile serbest enerji verimli çalışır bir enerji jeneratör olun. Hikaye çizgi basitliÄŸidir kendisi: yaratıcı giriÅŸimciler düşman devlet olmayı kabul ve onların sermaye (patent, fikirlerini ve buluÅŸlar dahil) zorla feragat gerekir — “hükümet yetkilileri dediÄŸi gibi yetenekli” — tüm eÅŸitlik adına bir duruma.


Ama neden bu giriÅŸimciler yaratmak ve üretmek devam etmelidir? Neden sadece yok? Bu tam olarak ne tek — ileti bırakarak “John Galt kimdir?” Onların sert iÅŸ ve yaratıcı suları zaten pazarda, hükümet müdahalesi ile zayıflamış Ekonomi, sadece kötü olsun. Nasıl ne zaman hırpalanmış ve hala onun omuzlarında dünyanın yükü altında ıkınma sırasında kanama Atlas, nihayet silkiyor aksi olabilir mi?


Altı kahramanları ve beş antagonistleri ile film üretmek için basit. Ancak 56 ikincil karakterler ile bazı önemli ama sinemada kısa rolleri üstlenerek hikayesi satır sık sık kesintiye bazen unforgivably kadar.




3D Jet Velocity 2 Yarış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder