16 Ekim 2012 Salı

Meb Road Trip Araba


Meb road trip araba oyununda otoban üzerinde bulunan bir çok arabaya ve araca karşı mücadele vermeye çalışacaksınız. Önünüze çıkan kamyonet ve taksilere çarpmadan ilerleyerek puanları yakalayacaksınız. Yön tuşları ile ileri sağa sola gidebilirsiniz. Fakat araba çok hızlı olduğu için giderken çarpmamaya dikkat ediniz. Hit the Road butonuna basarak oyuna başlayın ve Skip düğmesine tıklayarak oynamaya başlayın.



Sık Yolculuk tutkusu için genetik bir yatkınlık olup olmadığını merak ettik. Kolej kıdemli görünüyordu ÅŸimdi elini–bazı belirsiz konumu Rarotonga ya da Pierre ve Mikelon gibi tercihen bir rehber kitap ile rahim çıkmaya büyük oÄŸlumuz adalar Fransız kontrol altında çifti nerede hala gitmek için hankers Newfoundland sahil kapalı.


Ama küçük kardeşi Gabe, her zaman yuva Aziz. Onun için onun isteklerini Kalesi o elektro gitar üzerinde gevşek ve vinil rekor kapakları, Buddy Guy Black Keys için onun duvarları boğmak izin nerede bir yerde ev olmuştur.


Yani, sadece ikimiz, onun son lise mezuniyet onuruna gezisi için eÄŸlenceli olabilir önerdi zaman tam olarak nasıl o tepki vereceÄŸini emin deÄŸildi. Gabe bir kirpik yarasa yoktu. “Nashville için gitmek istiyorum,” dedi.


Entelektüel, her anne-baba, ilk yalnız devletlerarası ya da bu birinci sınıf üniversite yurt çekerek sürücüde olması salıverme bir anlaÅŸma bir parçası olduÄŸunu bilir. Yine de, düz-se bile o arkadaÅŸ izin reddediyor bir yolculuÄŸa–onun muse takip etmek için 18 yaşındaki oÄŸlu davet onu Facebook–olduÄŸu meçhul duygusal arazi girmek için. Her yerde onlar neden olabilir bilerek kafa ilk gençlik tutkularını, tavÅŸan deliÄŸi aÅŸağı sıçrama etmektir.


“PS anne,” Tennessee uçuÅŸ Gabe duyurdu. “Biz bir blues kulübü gitmek ben kendi bira istiyorum. Bu deneyimi bir parçası ‘s.”


Nashville, uygun aÄŸ geçidi için bize Memphis Highway 61, Mississippi Delta ile efsanevi blues rota aÅŸağı almak ve geri bizim 900 kilometrelik müzikal yolculuÄŸa, indi sıcaklık ÅŸeftali Soldurma 104 derece oldu. Gabe için Nashville yalnızca bir ÅŸey demektir: üçüncü adam kayıtları, oyun Jack White’nın plak ÅŸirketi ve maÄŸaza (White Stripes, Raconteurs, ölü hava ve en yakın zamanda solo kariyeri o). Gabe “Vault,” kuduz Jack hayranları için kayıt Kulübü üyesidir.


“Don’t be garip, anne,” üçüncü adam kitsch dönüm noktası, stilize radyo Kulesi simgesi modaya siyah bir sanayi De Stijl gibi kırmızı ve sarı kapı ile bina tepesine yaklaÅŸtı diye emretti.




Meb Road Trip Araba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder