16 Ekim 2012 Salı

3D Süper Kart Yarış


3D Süper kart araba yarış oyununda rakiplerinizi geçmek için kıyasıya bir mücadele içerisine giren kart pilotunu yönlendirerek oyunu kazanmaya çalışacaksınız. Single player veya kariyer butonlarına basarak oyuna girer ve startgame tuşu ile oyuna başlarsınız. Herhangi bir yardıma ihtiyacınız durumunda yetkililere ulaşabilmek için lütfen aşağıdaki yorum kutusuna mesajınızı bırakınız .



Bunun yanı sıra başladı bitti: Simone mergozzese Floransa podyumun en üst basamağında ile. Tek fark, ancak, ilk autocross yarışı Paskalya Pazartesi: Bu sefer Simon için podyum ikisidir. Nitekim üç: yarış zafer, İtalyan Şampiyonası Kategori için kart çapraz sınıf ve mutlak İtalyan Şampiyonası arazi üzerinde hız kazanmış.


Daha fazlası «David» Mergozzo yapamadık. Biz, güvenilir ve orada da kısmen başarılı bir bayram guastargli için çalışıyoruz, ancak İtalya yarışı kart yeni bir türü olan Fransız Xavier Bauer geldi «Kamikaze» denir: bir ad, bir program. Bu yüzden damalı altında ilk bayrağı Bauer geçti ama İtalyan şampiyonluk kazanan Simone de Floransa oldu. Maggiora ve Pragiarolo sadece ilham verici ve örgütün Beceri, Spor Kulübü Maggiora tutuldu Avrupa Şampiyonası yarışı 20 gün önce ile culminated bir sezon kapalı kapattık. Pazar, biraz alır İtalyan Şampiyonası final yarışında seyirci hayal kırıklığına ve Novarese ve Spor Kulübü Maggiora mutlu sporcular yaptı. Süper 1600 kategorisinde aslında yarış ve başlık Stefano Cerri özellikle zor savaştı yarış sonunda dayatıldı Paris gitti. ikinciliği Stefano hüner ve üçüncü cömert omegnese da ligde üçüncü Dave yunus.


Birçok muhteÅŸem Touring, biniciler için saklıdır yarış makineleri serisinin nerede orada elde edilen düşük katlanmış ve diken diken…. Bir ÅŸey kaynak, ossolana, kim erken dönemlerinde yarışın ikinci sırada yer aldı ve sonra Fender Bender buldu Maurizio Manasa bilir. Yarış bravo Varese Fabio Cesar Venturisi ilk bir patlama sonra gitti. BaÅŸlık yerine gitti Giancarlo karşı o-ebil deÄŸil yapmak bir ÅŸey amatörler bile biellese Davide Negri türbin sorunlarına neden için dışarı. 1600 Buggy yarış zafer ve baÅŸlığı, ‘yanlış’ aşçı Gianluca Immovilli, emiliano ama son bir suç ortağı eÄŸrileri Gallotta mekanik bozulma kazandı spor ve evlat edinme kart maggiorese uçuyor. Marco valazza altıncı sırada zorla biraz ÅŸans. Süper Buggy yarış zafer Paolo Chiggiato, dört yıl önce kazandı aynı pilot kategori baÅŸlığı Grasselli gitti. Ulusal kupa omegnese test ve yarış hakim Carmelo catania için büyük bir zafer.




3D Süper Kart Yarış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder