17 Ekim 2012 Çarşamba

Genç garson Kız


Genç Kız garson Oyunu : Restoranına gelen müşterilere  iyi hizmet ederek istedikleri siparişleri hızlı bir şekilde sunan Genç garson kız, ustaların çıkardığı siparişleri hızlı bir şekilde müşterilere ulaştırmaktadır. Kola cips ve hamburger servisi yapan bu güzel kıza yardımcı olmaya ne dersiniz, mouse ile müşteriye siparişlere ve masaya tıklayarak oyunu yönlendiriyorsunuz. Masa kirlendiğinde ise tekrar masaya tıklayarak temizliyorsunuz. İyi oyunlar dileriz oyunlari.be


Bir ülkenin yıldız kimsenin tahmin olarak nasıl opera sanatçısı Carl Tanner Rüzgar yoktu. O Virginia’s. O ülkenin müzikle büyüdüm. Babasının ailesinin her Pazar nerede genç Carl daha onun yaÅŸ daha olgun bir büyük ve geliÅŸen bir sesle kilise müziÄŸi seslendirdi gitti ve kilise bir veli çalıştı. Bir ödül avcısı çeÅŸitli ülke ÅŸarkıcı dostluk ve tarafından tüm hakları Garth Brooks koÅŸmak için para vermek için düz Nashville için taşındım o zaman o bir kamyon ÅŸoförü oldu. Ya da en azından köpek ödül avcısı. Åžan bounty hunter show tv? Hayır, asla unutmayın.Tanner, Aida, Edmonton Opera’nın üretimde açılış oynayan Kaptan Radames Cuma Jubilee Auditorium at o seçmek bir opera sanatçısı olmak aslında yoktu diyor. Onun ses etmedi. Belki iyi olurdu bar ÅŸarkıcı,” ÅŸarkı sesi tamamen farklı olarak, telefon üzerinden raspy bir tınısı diyor. Ama olmak gerçekten çok iyi bir Opera tenor. Bu yüzden benim için seçildi. Olup olmadığını size bir hediye ya da deÄŸil inanmak onun’kesinlikle benim için bir hediye olduÄŸunu.”

Hollywood o ortaya Tanner’ın “çılgın hikaye geri,” hakkında bir film yapmak için planlama, Jack Black kadar baÅŸrol – konuÅŸmak ve Evet, opera sanatçısı Billy Elliot kömür Miner’ın kızı uygun olarak tarif film, bazı ülke müzik ÅŸarkı. Belki’nın Tanner’ın arkadaşı Brad Paisley dahil olabilir.


Aslında orada çok az KavÅŸakları arasındaki country müzik ve opera. John Denver 1975 yılında Placido Domingo ile düet yaptı, ama o kadar. Burada anlaÅŸma nedir? “Neden, bilmiyorum” diyor Tanner ve belki o ÅŸeyi deÄŸiÅŸtirebilirsiniz. Biz youll’görmek nasıl onun film yok.


“Mama’s boy,” dört kardeÅŸin en küçüğü olan Tanner Shenandoah Conservatory of Music Virginia, diye düşündüm o iyi bir ÅŸey olduÄŸu için ÅŸarkı ve o-ebil var olmak bir üniversite derecesi almak için aile içinde ilk çocuk bu yüzden gitti. O küçük bir pürüzle koÅŸtu. O-ebil ezberlemek ve herhangi bir müzik parçası kez dinledikten sonra gerçekleÅŸtirmek diyor olsa da, o Not okuyamadı. Bir sürü iÅŸ önde oldu. Sonunda bir ÅŸarkı kamyon sürme ödül avcısı olmak kadar verdi ve New York’ta nereye o “bir opera yapımcısı tarafından keÅŸfedildi”, bir ÅŸarkı garson olarak yara. O zamandan beri de sert devam etmektedir.




Genç garson Kız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder