17 Ekim 2012 Çarşamba

Farm Frenzy 3 Çiftlik


Farm Frenzy 3 Çiftlik : Bu oyunda beslediğimiz tavuk ve hindilerin yumurtaları ile kazanç sağlayıp tekrar daha fazla besin maddesi alarak üretimin artmasını sağlıyoruz. Hedefimize ulaştığımız zaman oyun başka bölüme geçiyor. Oyunu oynamak biraz strateji gerektirdiği için akıl ve bilgi kullanarak zamanlama ile oyunu rahatça geçebiliriz.  Oyuna Start tuşu ile başlıyoruz.  Ok ile gösterilen alanı seçip çiftliğimizi kuruyoruz. karşınıza bir tavuk çıkacak bu tavuğu doyurmak için mouse ile yerlere ot ekiniz ardından kuyudan su çekerek sulama yapınız. Sonrasında tavuğun yumurtalarını toplayarak diğer bölüme geçmeye hak kazanacaksınız. İyi oyunlar diliyoruz.



Ulusal patron gün otelde Patricia Bays Haroski, sonra bir çalışanın ÅŸirketteki devlet ÇiftliÄŸi sigorta Deerfield, Illinois, Amerika BirleÅŸik Devletleri ticaret odası ile tatil kayıtlı 1958 yılında baÅŸladı. Babasının doÄŸum günü oldu, çünkü o 16 Ekim özel bir gün belirlenmiÅŸ. Haroski’nın amacı onu patron ve diÄŸer patronları için takdir göstermek için bir gün tayin oldu. O da çalışanları ve denetleyiciler arasındaki iliÅŸkiyi geliÅŸtirmek umuyordu.


O zamandan beri ulusal Patronun gün tüm Ä°ÅŸverenler için adanmış bir gün haline gelmiÅŸtir ve Ä°ÅŸverenler ve personel arasında irtibat artırma olasılığı saÄŸlar. Bazı insanlar onların patronları kartlar, hediye çeki ya da çiçek verir, orada daha iyi bir seçenek Delaware County—personel göndermek veya uzun bir öğle yemeÄŸi alarak planlamak ve 23 Ekim de güzel Penn Oaks Golf Club, West Chester bu yılki moda çılgınlık katılacak.


Büyük öğle yemeÄŸine çalışan kadınlar bir selam ile birlikte indirimli tasarımcı moda için alışveriÅŸ zamanı içerir. Yerel çalışma onur, kadınlar dahil–küçük iÅŸletmeler için: Joanne Armstrong, sahibi Yoder ve Armstrong baskı içinde Lansdowne; Åžirket: Peggy Sweeney, küresel Corp vatandaÅŸlık Boeing ÅŸirketi; Media: Peg DeGrassa, Editör, kasaba konuÅŸmak Gazeteler, Delco haber ağı “Sos savaÅŸları” Lorraine Ranalli, Cucina sohbet eden yazar ile birlikte; Hükümet: Nancy Harvin, resepsiyonist Delaware County Court of Common Pleas panosu hakimler ve temsil olmayan kar: Doreen Story, Ä°cra Direktörü, Delaware County United Way. Bu hak kadınlar öğle yemeÄŸi sırasında tanınacaktır. Öğle yemeÄŸine modası “Albay from Nashville” dönüş tarafından sunulan indirimli ünlü tasarımcı moda ve Aksesuar satın almak için çok geç seçim ile takip.


“Ben çok muhteÅŸem bir olay bir parçası olmaktan onur!” Peg DeGrassa dedi. “GeçtiÄŸimiz yıllarda olduÄŸu gibi müthiÅŸ bir aÄŸ olay moda çılgınlık olduÄŸunu çalışma ve çalışma dışı kadın ve erkek hem ve bunun için de eÄŸlenceli olduÄŸunu! Güzel Penn Oaks Golf Club’da düzenlenen etkinlik, hiçbir yerde, artı lezzetli yiyecek ve büyük ödüller bulamıyor moda tasarımcısı moda ve Aksesuar, tüm indirimli, bir dizi sunacak. Ve tüm en iyi parçası olduÄŸunu iyi bir neden Ä°lk dört Rüzgar ÇiftliÄŸi projelerinde Oregon yatırım bir Çin ÅŸirketi Obama yönetim engeller. Gün sonra kesin olarak aynı konuda agresif bir 60 dakika kesimi ile denk bir kağıt üzerine kaygıları–telekomünikasyon firmaları Huawei ve zte patlatma Evi raporu geliyor. Ardından Beyaz Saray Toplam yüzde 40′ını güneÅŸ panelleri Çinli ÅŸirketlerin–onlarca tarafından verilen karşı “Çince Silikon Ãœrünler ve Amerikan pazarına damping” sayaç çabası gibi yüksek tarifeler tokat için.




Farm Frenzy 3 Çiftlik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder