17 Ekim 2012 Çarşamba

Pankek Yapma Pişirme


Pankek Yapma Pişirme oyununda elinizde ve masanızda bulunan hamur tereyağı ve çikolata sosu ile yaptığınız pankekleri gelen müşterilerinize satıyorsunuz ne kadar hızlı olursanız oyunu o kadar çabuk kazanabilir ve bitirebilirsiniz. Yapmanız gereken öncelikle bir kabın içinde bulunan hamuru ocağın üzerine kaşıkla boşaltıp pişirdikten sonra üzerine tereyağı ve çikolatayı sürdükten sonra müşterilere satmak olacaktır. İyi oyunlar dileriz oyunlari.be sunar. Pankek yapma pişirme oyunu



sonbahar günü yapıldı. Au Bon Lieu önünde teetering, küçük bir yuvarlak masa etrafında otururken kümülüs bulutlar arasında şehir merkezindeki binaların havai peeked. Orada hiçbir Rüzgar, acele ve diğer müşteriler bu Pazar sabahı öylesine küçük dükkandan dışarı eek bizim krep için bekleyen aldırmadı.


Sıkışık mutfak alanında yüksek sayaç diğer tarafında duran kadın bizim krep emir vermişti. Bir avuç içinde küçük masa ve sandalye kümesi dışında kaldırımda bir çift vardı. Masamıza oldukça büyük katlanmış baharatlı krep ile üç büyük yemek tabakları için değil. Biz su şişeleri pencere üzerinde dengeli ve masanın üzerine bıraktı boşluktan mı yaptı.


Au Bon Lieu yapılan krep kesinlikle sevgi emek vardır. Meyilli küçük bir miktarda elektrik krep yapıcı ısıtmalı yüzeyine dökülür. Fazla meyilli hızla uzağa ile özel bir komisyon gibi araç kazınmış. Tüm bunlardan sonra bir gözleme değil hamur gevrek ve altın kahverengi olan ince tuşudur.


Genel bir liste fiyatlarla bağlı ama temelde, sen koymak senin krep istediğini seçin. Biz No 3 5 $ hangi yemeği Pankek Yapma Pişirme peyniri, domates dilimleri ve sahanda yumurta (tarafında yapılan ve diğer öğeler üst üste yerleştirilmiş) doğranmış usanmış (her iki tarafta) ortasına krep emretti. Malzemeyi etrafında bir peçete gibi katlanmış ve dökümlü ipek füme somon, ek $2 adet ile. Tırtıklı bıçak incecik, gevrek krep paketleri bölmek için mükemmel mutfak eşyaları vardı. Pürüzsüz kiler balık etli ve Brie peyniri ince dilimler halinde dokulu krep yanında ön plana geldi yumuşadı. İçin başka bir krep ratatouille Merkezi saptandı. Dumanlı, sotelenmiş birleşimindeki bit közlenmiş patlıcan, simmered tatlı domates ve sarımsak, kabak, biber ve woodsy mantar maruz. Tickle beyaz peynir tuzlu yeterli varlığı karıştırmak için verdi.




Pankek Yapma PiÅŸirme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder